01.10.2017
e-Books
1 Comment

Revenge (Trinity, #2) [PDF]

by Fiona McIntosh
Nadat ik deel 1 in de trilogie had gelezen, wilde ik natuurlijk meteen deel 2 ook lezen. En dat heb ik inmiddels gedaan. Deel 2 is net zo spannend, zo mogelijk nog spannender dan deel 1. Inmiddels is duidelijk dat alleen de triniteit het land Tallinor nog kan redden van de ondergang. De held Tor weet eigenlijk helemaal niet wat dat precies inhoudt. Hij is uit de dood herrezen en moet nu op zoek gaan naar die bewuste triniteit. Dit moet hij doen zonder zijn geliefde Alyssa. Zij is nog steeds in de waan dat Tor dood is. Hierdoor vindt zij ook opnieuw geluk bij koning Lorys.
De zoektocht die Tor moet volbrengen komt letterlijk in zwaar weer terecht als zijn valk gevangen wordt genomen. Hij gaat hem achterna, maar beland hierdoor op een slavenschip en dan is het afwachten of Tor ooit nog terug kan om zijn queeste te vervullen.

Het is officieel ik heb er een nieuwe favoriete fantasy schrijfster bij. Dit boek is weer ontzettend spannend. Het verhaal wordt goed uit gediept en ook de personage gaan echt leven. Het zijn wel wat veel personages maar het verhaal is zodanig geschreven dat ook alles duidelijk wordt uitgelegd zonder dat het saai wordt. Het is echt een aanrader voor de fantasy liefhebber.
[PDF] Revenge (Trinity, #2) download

Book info

Title
eBook formateBook, (torrent)En
Author
File size6.4 Mb
GanreFantasy
ISBN9780732270728
Book rating3.91 (960 votes)
 rate rate rate rate rate

Other Formats

1 comment

1. Persia Emily | 01.10.2017 17:33

avatar avatar_frame

Thank you! Great book!

Post your comments


©2009-2016 Quimicamente. All rights reserved.